Koper na dlani

Krajevna skupnost Koper center je Združenje bolnikov z MG in CMS povabila na dogodek Koper na dlani, ki je bil v soboto, 18.5.2019.

Seveda smo se povabilu z veseljem odzvali.

Koper na dlani že tradicionalno združuje dve večji prireditvi v Kopru in sicer Predstavitev krajevnih skupnosti in turističnih društev MOK. Na Pristaniški ulici se predstavijo vse krajevne skupnosti Mestne občine Koper, kjer sprehajalce razvajajo z različnimi tradicionalnimi istrskimi jedmi, domačim vinom in oljčnim oljem ter bogatim kulturnim programom.

Dogodek je bila odlična priložnost za ozaveščanje javnosti o MG in CMS,  ter predstavitev našega Združenja bolnikov za MG in CMS. Na stojnici smo  bili skupaj z Obalno enoto Združenja za multiplo sklerozo.

Zahvaljujemo se Krajevni skupnosti Koper center za povabilo, predvsem  gospodu Romeu Palčič in vsem, ki ste kakorkoli pomagali pri tem, da smo se dogodka lahko udeležili.

Zahvala tudi Obalni enoti Združenja za multiplo sklerozo, ker ste se  skupaj z nami predstavili na dogodku in njihovemu predsedniku gospodu Oliviu Knez za družbo in pomoč.

Z vami delimo nekaj utrinkov z naše stojnice.

Kontaktiraj nas

Trenutno nismo tukaj, pošlji nam sporočilo.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?

Secured By miniOrange